Nieuws

Extra informatie aanmelden en reserves

Vanwege het grote aantal deelnemers vraagt de organisatie aan alle atleten om zich minimaal 45 minuten voor aanvang van het eerste onderdeel zijn/haar startnummer op te halen. De atleten die reserve staan zullen toegelaten worden als een deelnemer zich afmeldt. Dit gebeurt via atletiek.nu en daar krijgt u automatisch bericht van.

Adverteren en sponsors

AV Startbaan biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren. AV Startbaan maakt hiervoor gebruik van advertenties in het digitale Clubnieuws dat alle leden per e-mail ontvangen, al dan niet in combinatie met vermelding op de website en vermelding bij de boarding bij de atletiekbaan. Hiernaast zijn ook andere variaties mogelijk, zoals éénmalige acties en reclame bij de voordeur van het clubhuis. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te adverteren via evenementen.

Hierbij moet gedacht worden aan sponsering van een evenement en de daarbij behorende reclame die voor een sponsor gemaakt kan worden. En daarbij horen ook de advertentiemogelijkheden in een bijbehorend programmaboekje.

Heeft u een idee wat u wilt, wilt u een afspraak maken, wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met info@avstartbaan.nl